Vi ser BAY Cosmetics som det perfekte match – både i forhold til den nuværende portefølje, de unikke kompetencer og deres innovative tilgang til branchen
– Magdalena Kronborg Høg, VNTYCase

DET STARTEDE MED EN GOD IDÉ

Vi kan nu endelig løfte sløret for en fantastisk nyhed: De to danske distributør virksomheder VNTYCase og BAY Cosmetics går sammen! Det er efterhånden nogle måneder siden, at vi begyndte at undersøge muligheden for en sammenlægning. BAY Cosmetics og VNTYCase kender hinanden fra tidligere – fagligt og personligt. Vi kender hinandens styrker og kompetencer og havde fra begyndelsen en klar idé og vision for hvordan vi skulle kombinere vores brands.

HVAD KOMMER DER TIL AT SKE?

Vi samler vores kompetencer, porteføljer og nuværende netværk af forhandlere under navnet BAY Cosmetics. Alle tidligere forhandlere og samarbejdspartnere i VNTYCase vil automatisk blive flyttet med. Vi kommunikerer direkte ud til alle samarbejdspartnere omkring sammenlægningen og detaljer for de mange positive konsekvenser der følger. Vi står nu stærkere rent geografisk og med en større organisation til at håndtere en vækststrategi i Danmark og Skandinavien generelt.

Vi glæder os til at møde jer alle ude i butikkerne!


Mette, Birte og Magdalena

Stærke partnerskaber
Med sammenlægningen af de, i forvejen, to veletablerede virksomheder, har vi styrket vores organisation. Vi kan nu tilbyde en bedre geografisk tilstedeværelse – en forudsætning for at skabe endnu tættere relationer. Samtidig vil synergien i de individuelle kompetencer tillade et endnu højere serviceniveau overfor vores samarbejdspartnere. Et fokusområde vi prioriterer meget højt.

Innovation og nytænkning
Innovation har fra starten været vores mantra, og vi er derfor altid opdateret på de nyeste trends og følger udviklingen tæt inden for branche. Med sammenlægningen har vi nu samlet mange års erfaring og branchekendskab, der vil sikre, at vi fortsat kan tilbyde en eksklusiv og komplimenterende portefølje, der skiller sig ud fra mængden og skaber kontinuerlig produktudvikling.

“Det har været afgørende for os, at finde en virksomhed med samme værdigrundlag, og hvor vi samtidig kan se en unik mulighed for at udnytte stærke synergier i vores individuelle porteføljer”
– Mette Cassøe, BAY Cosmetics

En stærk produktportefølje
Det har været helt afgørende for os, at vi med sammenlægningen har fået en stærkere produktportefølje. Ved at samle vores otte veletablerede brands – der alle kan komplementere hinanden, har vi nu skabt et solidt og spændende fundament, der introducerer helt nye muligheder for vores forhandlernetværk.

Skriv en besked

2 + 8 =

Kort om os

BAY Cosmetics importerer og distribuerer et eksklusivt udvalg af hudpleje, dufte, makeup- og livsstilsprodukter. Vi tilbyder vores kunder nogle af de bedste produkter på markedet kombineret med fleksible og værdiskabende partnerskaber. Hos BAY Cosmetics er vi altid på udkig efter nye forhandlere, som omfatter udvalgte stormagasiner, kosmetologer, livsstils- og konceptbutikker. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om vores brands, og hvad vi kan tilbyde.

BAY Cosmetics
Adresse: Toldvagten 2, 7100 Vejle
Telefon: +45 3055 4548

Magdalena Kronborg Høg
Partner
Mobil: +45 2633 3613
magdalena@baycosmetics.dk
Mette Cassøe
Partner
Mobil: +45 3055 4548
mette@baycosmetics.dk
Birte Thorsen
Partner
birte@baycosmetics.dk