Vi tilbyder fleksible og unikke løsninger – indenfor produkter, træning/uddannelse og promotion aktiviteter

Om os

BAY Cosmetics er dansk distributør af high-end hudpleje, dufte, makeup- og livsstilsprodukter. Vores passion for unikke, innovative produkter afspejler sig i de brands, vi repræsenterer og nøje udvælger med udgangspunkt i det danske marked og vores kunder. Med en kompromisløs tilgang til produkternes kvalitet og resultater håndplukker vi kun det bedste på markedet.

Innovation er vores mantra, og vi er derfor altid opdateret på de nyeste trends og følger udviklingen tæt inden for branchen. Det er vores ambition at tilbyde et eksklusivt og komplimenterende produktmix, der skiller sig ud fra mængden og sikrer kontinuerlig produktudvikling.

Hos BAY Cosmetics skaber vi stærke, langvarige og aktive partnerskaber. Vi tilbyder fleksible og værdiskabende løsninger, når det kommer til produktsortiment, træning og promotion aktiviteter. Vi ønsker at innovere det nuværende marked ved at kombinere luksusbrands med et detailorienteret servicekoncept, hvor vi som distributør fungerer som en integreret del af kundens værdikæde. For BAY Cosmetics går kvalitet, innovation og gode relationer med andre ord hånd i hånd.

Vores hovedkontor er beliggende i smukke omgivelser “at the BAY” i Vejle. Her byder vi velkommen til vores kunder, afholder events og præsenterer de eksklusive brands i vores showroom.   I vores forhandlernetværk finder du udvalgte stormagasiner, kosmetologer, livsstils- og konceptbutikker.