HIGH.TECH.SKIN.CARE

deCURE starter altid med et spørgsmål: Hvad nu hvis? Hvad nu hvis vi kunne lave hudplejeprodukter, der virkelig virker? Hvad nu hvis vi kunne bremse udviklingen af aldringstegn med den nyeste teknologi, naturlige formuleringer og uden invasive indgreb? Hvad nu hvis vi kunne se øjeblikkelige resultater uden negative bivirkninger?

Grundlæggerne af deCURE har et langvarigt samarbejde med et hold af verdens førende forskere og dermatologer. Sammen skaber de en ny generation af innovative, højteknologiske produkter baseret på den nyeste videnskabelige forskning og resultater.

Alle produkter er designet i Skandinavien og fremstillet i ISO 22716-certificerede og FDA-registrerede faciliteter. Vi overholder de mest strikse GMP-kvalitetsstandarter under udformningen, produktionen og i de efterfølgende processer omkring produkterne. Vores produkter bliver således gennemtestet for at sikre en klar integritet og virkning.

deCURE tilbyder en nøje udvalgt serie af produkter målrettet hudens aldringstegn. Med den seneste teknologi og videnskabeligt avancerede ingredienser hjælper vi dig med at trodse de biokemiske processer, der fører til aldring af huden.

RYNKER – Enestående ansigtsbehandlinger, som efterlader din hud intenst fugtet, sund og forynget. Med vores Ultimate Wrinkle Eraser Kit kan du øjeblikkeligt se og føle forskellen.

PIGMENTERING – Udjævn leverpletter og hyperpigmentering eller opnå lysning af hudtonen. Klinisk dokumenterede melatoninhæmmende aktiver med resultater, som aldrig er set lignende.

ØJNE – Behandl de sarte øjenområder med exceptionelle kort- og langsigtede resultater til følge. Det er klinisk bevist, at øjenprodukterne mindsker mørke rande, hævelser og fine linjer omkring øjnene inden for bare få ugers brug. Dine øjne efterlades mere opfriskede og strålende.

LÆBER – Behandl dine læber og oplev næsten magiske resultater inden for få minutter. Fyldegivende hyaluron-sfærer gennemtrænger læberne, binder den intense fugt og øger volumen. Stærke, øjeblikkelige resultater og akkumulerende forbedring i ét og samme produkt. Prøv deCUREs chokbehandlinger, når du skal fremstå som den bedste udgave af dig selv i et par timer, og de vedligeholdende rutiner til dagligt brug derhjemme.

             

NOT JUST ANOTHER LIP PLUMPER